Actuele vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Het is echter altijd mogelijk om ons een open sollicitatie te sturen via info@pegasusuitvaartzorg.nl


Reeds ingevulde vacatures

Vacature uitvaartleid(st)er/uitvaartverzorg(st)er

Om aan overledenen en nabestaanden die zorg te besteden die zij zonder uitzondering verdienen, zoeken wij ter versterking een gediplomeerde ervaren kracht met inlevingsvermogen, goede manieren en representatieve uitstraling.

Vanaf het moment van de melding van overlijden tot en met de uitvaart, verwachten wij dat u, steeds afgestemd op de nabestaanden, passend adviseert, regelt en regisseert zonder de aandacht op uzelf te vestigen. Dat u van nature uit perfectionistisch bent, maar evenzeer flexibiliteit aan de dag legt in uw doen en in uw laten. De verantwoordelijkheid draagt voor alle te verrichten bijkomende administratieve formaliteiten, gemaakte afspraken stipt nakomt en ook van harte beschikbaar bent in weekenden en op feestdagen.

Wij achten een bewijs van goed gedrag belangrijk alsmede dat u in het bezit bent van rijbewijs-B, een eigen auto en telefoon ter beschikking heeft en in staat bent op een computer te werken. U bent bij machte een dienst samen te stellen die de overledene en diens nabestaanden eer aandoet. Om een uitvaartdienst voor te kunnen gaan zoals Pegasus Uitvaartzorg die voorstaat, bent u ook thuis in spreekvaardigheid in het openbaar.

Als u zichzelf herkent in steekwoorden als integriteit, creativiteit, servicegerichtheid, vriendelijkheid en empathie met behoud van professionaliteit, omgevingsbewust en u ook die woorden hoort die niet uitgesproken werden ontvangen wij graag uw sollicitatie, met motivatie, CV en pasfoto.

Bij gebleken geschiktheid verstrekken wij u passende dienstkleding.

Reageren is mogelijk via info@pegasusuitvaart.nl